Поредно историческо постижение за Риана и Savage x Fenty

Ние може и да очакваме нов албум от Риана, но тя продължава да записва рекорди със Savage x Fenty.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 февруари 2021

Няма нужда да говорим за бизнеса на Риана в цифри, но когато разбрахме, че той е бил оценен на 1 милиард долара, трудно можем да не го направим.

Преди броени часове екипът на Forbes обявява, че марката бельо на певицата вече струва точно толкова. През миналата година, в която доста брандове отбелязаха спад в продажбите си, Savage x Fenty регистрира над 200% ръст в приходите, както и 150% повече VIP членове.

Напълно възможно е точно това да бъде причината френският луксозен конгломерат LVMH да постави на пауза взаимоотношенията си с изпълнителката на Umbrella и да фокусира вниманието си върху "дългосрочното развитие на екосистемата Fenty".

Истината е, че за две години и половина Savage x Fenty постигна забележителен успех, тъй като намери уникалния баланс между комфорт, достъпност и мода, която уважава разнообразието. 

5

Именно тези семпли фактори довеждат до изключително ниво на афинитет и несравнима лоялност сред клиентите, голяма част от които са и аудитория на самата Риана.

Съсредоточена изцяло върху бизнес начинанията си, тя не дава повече информация и за друг свой дългоочакван проект, а именно деветият си студиен албум. В началото на годината тя помоли всички да оставят идеята за него в миналото, но ние все още не сме склонни да го направим. #SorryNotSorry, Рири!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA