Кая Гербер честити рождения ден на Синди Крауфорд със специално послание

Няма нужда да коментираме очевидната прилика между двете модни икони, но Кая все пак го прави.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2021

Възможно е Кая Гербер и Синди Крауфорд да ви изглеждат като един и същи човек, но отлично знаете, че не е така. Любимият ни супермодел отпразнува 55-ия рожден ден на другия ни любим супермодел със специално лично послание, което сподели пред милионите си последователи в Instagram.

"Честит рожден ден, красива мамо", казва Гербер в социалните мрежи. "На човека, който винаги ме кара да виждам двойно, на жената, която става по-красива с всяка изминала година и на майката, която мога да се надявам да бъда един ден. Обичам те!"

Съвсем малко след качването на ретроспективния пост, в който виждаме Сидни, облечена с бял топ и джинси, немалко знаменитости се заеха да коментират приликите помежду им, а Кая използва давността на Story функцията, за да сподели още няколко доказателства по темата.

57

В края на ноември 2019 г. тя написва специално есе за американското издание на Vogue, в което споделя повече за постоянните сравнения с майка си. "Още от първия ден хората в бранша са изненадани от приликата с майка ми. С напредването на възрастта това се случва още повече и не е само визуално, а всичко - от маниерите до гласовете ни."

"Най-големият комплимент е, когато някой каже, че се държа като нея. Освен нейната красота и очевидна привлекателност, тя винаги е била моят герой и модел за подражание заради начина, по който се отнася към хората - за това съм адски благодарна", разкрива още тя. Не можем да не се съгласим!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA