Камерън Диас: "Не можех да си представя да бъда майка"

Звездата от "Ангелите на Чарли" не е виждала ролята на родител измежду тези в биографията си, но сега иска само и единствено нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2021

Често се случва даден холивудски любимец да се оттегли от звездния небосклон за известно време. Камерън Диас направи този съзнателен избор преди време и изглежда, че няма планове да се завръща към екраните ни. 

"Ще направя ли някога филм отново? Не търся възможности, но ще го направя ли? Не знам. Нямам представа", споделя звездата от "Ангелите на Чарли" в ново интервю. "Може би никога не трябва да казваме никога, защото не можех да си представя и да бъда майка, а сега съм далеч от мисълта да прекарвам 14 часа на снимачната площадка, далеч от детето ми."

"Нямаше да бъда майката, която съм сега, ако бях избрала да го направя по някое друго време от живота си. Знам толкова много жени, които искат да го направят, но не могат, защото трябва да ходят на работа, а цялото нещо изисква наистина много усилия", казва още Диас, подчертавайки, че се чувства благословена "да съм тук с детето си и да бъда майката, която трябва. Привилигирована съм, така че съм и наистина, наистина благодарна."

Камерън и Бенджи Мадън станаха родители в предпоследния ден на 2019 г., а оттогава насам, успоредно с бизнес начинанията, блондинката коментира и голямата промяна в живота си. 

"Буквално всеки ден тя не е същото бебе, което беше вчера. Всъщност е приятно да виждаме този растеж и да бъдем част от него, да я оставим да бъде себе си", казва тя неотдавна. "Това е просто невероятно. Толкова съм щастлива!"

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA