Карди Би продължава да се сблъсква с расизъм

Изпълнителката на I Like It е наясно с факта, че някои хора получават повече пари от нея, затова не смята да мълчи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 февруари 2021

Биографията на Карди Би е наистина впечатляваща. Освен стремглавата музикална кариера и предстояща главна филмова роля, изпълнителката е била лице на редица модни лейбъли като Steve Madden, Balenciaga и Rebook. Въпреки всичко това, тя е наясно, че заплащането, което получава е доста по-малко в сравнение с това на другите артисти без различен цвят на кожата.

"Не знам дали бих използвала думата "расизъм", защото в момента всичко е толкова деликатно, но съм усещала предразсъдъци", споделя Карди в свое ново интервю. "Вземала съм участие в различни сделки, а след това разбирах, че определени хора са получавали повече пари. Правя проучванията си. Не се връзвам на глупости, но е някак обидно".

Рапърката знае отлично, че хип-хоп културата продължава да има широко влияние върху всеобхватността на света, но доста от големите дизайнерски брандове не са съгласни с това нейно разбиране. "За нас е по-трудно да получим места на модните ревюта, защото трудно срещаме одобрението на големите марки, дори когато правим тенденция."

Още по-интересното е, че зад другата страна на интервюто стои не кой да е, а самата Марая Кери. "Питам те тези въпроси, защото се чувствам по същия начин. Хората понякога не знаят как да ни категоризират и това е гадно. Мисля, че трябва да ни послушат, защото говорим от първа ръка."

И вие ли водите списък с доказателства, че и звездите срещат проблеми в звездното си съществуване?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA