Първи поглед към дългоочакваното интервю на Хари и Меган

Херцогът и херцогинята на Съсекс сядат за ексклузивна среща с Опра този уикенд.

Още щом разбрахме, че принц Хари и Меган Маркъл ще седнат срещу Опра за ексклузивно интервю, знаехме, че това е момент, който просто трябва да очакваме с нетърпение.

Големият ден е неделя, 7 март, когато по време на 60-минутно специално предаване за CBS тримата ще сложат край на доста спекулации. "Просто искам да стане ясно, че няма тема, която да е извън границите", споделя водещата в откъс от епизода, задавайки въпроса дали херцогът и херцогинята са били мълчаливи или подтикнати към мълчание.

"Основният ми приоритет беше историята да не се повтаря", казва Хари, който твърдо настоява, че животът в кралското семейство не е за семейството му, тъй като не иска Меган и децата да се сблъскват лице в лице с напрегнатата съдба на принцеса Даяна.

Както се вижда в предварителния поглед, Меган и Хари ще имат индивидуални интервюта с Опра, както и общо такова. "Просто съм много облекчен и щастлив да седя тук и разговарям с жена ми до мен, защото не мога да си представя всичко от последните години", разкрива херцогът на Съсекс. "Беше невероятно трудно за двама ни, но поне имаме един друг."

меган хари

Очаква се по време на разговора двамата да коментират абсолютно всичко - от напрежението в семейството, през брака, майчинството, филантропичните активности, чак до това как се справят с живота под силен обществен натиск. 

Интервюто ще бъде излъчено само няколко седмици, след като Бъкингамският дворец потвърди, че Меган и Хари официално няма да се завърнат към кралските си задължения и съответните патронажи. Какво ли още ще разкажат?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA