Роклята на Меган Маркъл, която напомни за голямата сватба

Принц Хари и Меган Маркъл направиха първата си публична поява, след като обявиха големите семейни новини навръх Свети Валентин.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 февруари 2021

Меган Маркъл и принц Хари направиха първата си поява, откакто обявиха, че са в очакване на второ дете.

Херцогът и херцогинята на Съсекс взеха участие във виртуалното събитие Spotify Stream On, включвайки се директно от дома си в Санта Барбара, за да коментират авторския си подкаст за популярната стрийминг платформа.

Винаги изключително елегантна, този път Меган залага на красива рокля с лимонов принт, която идва директно от последните творчески виждания на Oscar de la Renta. Предполага се, че въпросният аутфит отдава почит към нетрадиционната лимонова торта, която двамата имат за голямата си сватба през 2018-а - напълно в реда на нещата.

"Създадохме Archewell Audio, за да сме сигурни, че можем да издигнем гласовете, които може би не се чуват, заедно с историите на хората", споделя Маркъл. "Най-важното е да изградим общност, където можете да споделяте и насърчавате останалите да разкрият собствените си уязвимости, защото са в безопасност."

Междувременно стана ясно, че двамата с Хари категорично не планират завръщане към задълженията в британското кралско семейство и макар останалите да се чувстват особено тъжни от този факт, те все пак ще продължат с подкрепата и любовта си към най-обсъжданата светска двойка. (Добре де, вероятно си делят първото място с Ким и Кание.)

Навръх Свети Валентин херцогът и херцогинята разкриха, че са в очакване на второто си дете и докато стане време то да се появи на бял свят, предстои да ги видим в ексклузивно интервю за Опра, което ще се случи около 10 март. Честно казано, бихме само могли да си представим какво ще разкажат, но вярваме, че ще спазят политическа коректност, макар останалите да се надяват на друго.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA