Меган и Хари няма да се завръщат в кралското семейство

Немалко кралски експерти предполагаха, че двамата няма да "скъсат" завинаги с фамилията, но изглежда, че е така.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2021

Когато принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че се оттеглят от британското кралско семейство, вероятно имаше доста изненадани. Сагата около положението им в монархията продължаваше известно време, но вече е ясно, че двамата нямат абсолютно никакви намерения "да се завръщат като работещи членове на семейството".

"След разговори с херцога и херцогинята, кралицата писмено потвърждава, че отстъпвайки от работата на кралското семейство, не е възможно двамата да получават отговорностите и задълженията, които произтичат от държавната служба", гласи официалното изявление на Бъкингамския дворец, подчертаващо, че всички военни назначения и кралски патронажи на Хари и Меган ще бъдат върнати на Нейно Величество, преди да бъдат преразпределени между останалите working royals.

Говорителите на семейството споделят, че останалите се чувстват натъжени от решението на Меган и Хари, но "херцогът и херцогинята остават много обичани членове" на фамилията.

Херцогът и херцогинята ще запазят титлите си, но всичките почетни военни, социални и благотворителни ангажименти към семейството вече остават зад гърба им. Предполагаме, че така двамата ще имат повече време да се фокусират върху Archewell и предстоящата поява на втория им наследник, която обявиха навръх Свети Валентин.

Меган и Хари няма да се завръщат в кралското семейство

Разбира се, публичен представител на двойката не пропусна да отговори на изявлението. "Както се вижда от работата им през последната година, херцогът и херцогинята на Съсекс остават отдадени на своя дълг към Обединеното кралство и целия свят, предлагайки постоянна подкрепа. Всички можем да живеем в услуга на другите, това е универсално понятие."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA