Принц Хари и Меган Маркъл подписват договор със Spotify

Херцогът и херцогинята на Съсекс стават водещи и продуценти на ексклузивен подкаст за стрийминг платформата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 декември 2020

Когато Меган Маркъл и принц Хари обявиха оттеглянето си от британското кралско семейство, въпросът, който всички си зададоха тогава, бе как двамата ще завоюват така желаната финансова независимост. Кралските експерти веднага посочиха възможните варианти за развитие на банковите им сметки - започвайки от договор за автобиографична книга, минавайки през ексклузивна сделка с Netflix и стигайки до такъв със Spotify, който вече е факт.

По-рано днес стрийминг платформата обяви дългогодишно подкаст партньорство с Хари и Меган, което ще носи името Archewell Audio. Очаква се двойката да продуцира програми, "повдигащи духа на публиката по целия свят". Как ще го направи? Със серия подкасти, които имат за цел да "изградят общност чрез споделен опит, разкази и ценности". 

"Това, което обичаме в подкастинга е, че той напомня на всички ни да отделим малко време и наистина да слушаме, да се свързваме един с друг, без да се разсейваме", казват херцогът и херцогинята на Съсекс в съвместно изявление. "С предизвикателствата на 2020 г. никога не е имало по-важно време да го направим, защото когато се чуваме и чуваме историите на другия, разбираме колко сме свързани помежду си."

Главният директор на съдържанието и рекламата в Spotify също публикува изявление, в което изрази вярата си, че присъствието на Меган и Хари в каталога със сигурност ще бъде едно от важните събития на следващата година.

57

"Херцогът и херцогинята на Съсекс може и да живеят в Калифорния, но силата на техните гласове се основава на статута им на граждани на света. Това, че те възприемат изключителния капацитет на подкастите на Spotify, като същевременно се стремят да издигнат на преден план слабо представени в обществото гласове, е свидетелство за тяхното отношение към света" казва той, подчертавайки радостта от партньорството.

Въпреки че първият пълен епизод ще бъде представен чак през 2021 г., по-късно този месец ще има специално празнично издание, чийто тийзър вече може да чуете по-горе. Очакваме с нетърпение! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA