Кога очакваме второто дете на принц Хари и Меган Маркъл?

Интересното е, че до появата на бебе №2 в живота на принц Хари и Меган Маркъл не остава много време.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2021

Свети Валентин тази година се оказа особено сладък, след като принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че Арчи ще става батко.

В неделя говорител на двойката разкри, че "херцогът и херцогинята на Съсекс са повече от щастливи да споделят, че очакват второ дете", а терминът на Меган не е далеч във времето.

Според източник, близък до семейството, "Хари и Меган винаги са искали няколко деца - малък брат или сестра за Арчи, и с вълнение планират пристигането на новата си радост. Това е сбъдната мечта".

Оказва се, че Меган е забременяла в последните месеци на миналата година, около времето, когато съобщи в емоционално есе за The New York Times, че е претърпяла спонтанен аборт през лятото. Това означава, че "бебето трябва да се появи в края на пролетта." 

хари меган

Без да има нужда да се обръщаме към по-висши сили, от чисто природна гледна точка, краят на пролетта е на 20 юни, което означава, че вероятно терминът на херцогинята е близък до тази дата, недалеч от рождения ден на принц Арчи на 6 май.

Заедно с всички кралски почитатели, членовете на фамилията също са безкрайно "възхитени и изпращат само добри пожелания на Хари и Меган", въпреки особените им отношения в последната година

Фотографът, заснел специалната снимка, с която двамата обявиха големите новини, пък сподели, че Маркъл и по-малкият брат на принц Уилям са "абсолютни сродни души". Всички скрити послания в кадъра ви разкриваме тук, така че нямате причина да не сте в час със ситуацията. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA