Какви са отношенията между принц Уилям и принц Хари?

Ситуацията в кралското семейство е спокойна, а братята са дали обещание нещата да не излизат от контрол.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 януари 2021

Нещата, които се случиха в британското кралско семейство напоследък вероятно са повече, отколкото бихме могли да проследим без проблем. След напрежението и скандалите между семействата на принц Хари и принц Уилям, техни приятели споделят, че всичко между тях отново е в реда на нещата.

Същите те разкриват, че враждата помежду им е била по-интензивна, отколкото някой е предполагал. "Скандалите бяха много реални, много грозни и невероятно интензивни. Стигнаха до безизходица, имаше толкова кал под моста, че много хора смятаха враждата им за непоправима."

След като стана ясно, че вината за техните взаимоотношения далеч не е била в Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, а в собствените им представи за всичко, Уилям и Хари са си дали обещание да не позволяват на нещата да излизат от контрол и всъщност "са научили много от този труден опит", което пък е повод за радост измежду членовете на фамилията.

Въпреки че двамата скоро не са прекарвали време заедно заради ограниченията около COVID-19, очаква се те "да се съберат в момента, в който има пълна безопасност при пътуването". Срещата между двамата вероятно ще се случи в началото на пролетта на територията на Обединеното кралство, но източниците не изключват възможността Кейт и Уилям да гостуват на Меган и Хари в Санта Барбара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA