Новият дом на Меган и Хари в Санта Барбара (ГАЛЕРИЯ)

Херцогът и херцогинята на Съсекс започват на чисто в Санта Барбара. Вижте къде ще прекарват времето си с Арчи...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 август 2020

Принц Хари, Меган Маркъл и Арчи официално са жители на Калифорния. Семейството се е настанило в нов луксозен дом в Санта Барбара, най-луксозният крайбрежен град в близост до Лос Анджелис. Приятели на двойката споделят, че двамата са избрали тих квартал, където се надяват да получат така желаната анонимност. 

Преди преместването херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в дома на Тайлър Пери, но неприкосновеността над личния им живот е била застрашена, тъй като редовно е имало дронове над къщата, които са опитвали да уловят ексклузивни кадри - предполага се, че именно това ги е подтикнало към голямата промяна. 

857

Меган и Хари се настаняват в това луксозно имение с площ от 1672 квадратни метра, а техни съседи са Мила Кунис, Аштън Къчър, Опра Уинфри и Елън ДеДженеръс. Първоначално обявената цена от 29 милиона долара отпада и бившите кралски особи се сдобиват с имота само за 14 650 000 долара. 

Дворцовата резиденция разполага с 9 спални, 16 бани, огромен плувен басейн, кино, напълно оборудвана фитнес зала, СПА център, библиотека, офис, винарска изба, модерна кухня, стая за забавления и игри, тенис корт, гараж за пет автомобила и голяма детска площадка, на която принц Арчи ще може да се наслаждава самостоятелно. Споменахме ли панорамната гледка към океана и планините? Не, може би сме се разсеяли...

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA