Всички скрити послания в новия кадър на Меган и Хари!

Херцогът и херцогинята на Съсекс очакват второто си дете, а новините споделиха с тази очарователна черно-бяла фотография.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 февруари 2021

Тази година Денят на влюбените завърши със страхотни новини директно от херцога и херцогинята на Съсекс, които обявиха, че вече са в очакване на втория си наследник.

Новините се появиха на бял свят с истински очарователна черно-бяла снимка, направена от фотографа Мисан Хариман, който споделя, че родителите на принц Арчи са "абсолютни сродни души".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Меган Маркъл подготвя роман

"С дървото на живота зад тях и градината, олицетворяваща плодородие, живот и движение напред, те не се нуждаеха от никаква посока, защото са, и винаги са били, абсолютни сродни души", разкрива той пред британския Vogue. "Когато видите хора с такава силна връзка, сякаш четете страниците на книга."

"Да бъдеш помолен да споделиш тази абсолютна радост след невъобразимата загуба и болка е маркер за истинско приятелство", казва още Хариман. "Мег ми напомни, че ако не я бях запознал с общ приятел, тя нямаше да се срещне с Хари. Благодарен съм за каквато и малка роля да имам."

В официалния си Twitter акаунт фотографът поздрави Меган и Хари, изразявайки благодарността си, че е станал част от "тази любовна история".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Принц Хари споделя, че раждането на Арчи е "променило всичко"

Разбира се, гореспоменатите скрити послания в кадъра не изчерпват наличието на символика. Специално внимание прави фактът, че херцогията на Съсекс носи рокля от Carolina Herrera, която е била направена лично за нея по време на бременността ѝ с Арчи.

Вълнуващите новини, появили се няколко месеца след информацията за спонтанния аборт миналата година, се считат за отдаване на почит към принцеса Даяна, която използва Деня на влюбените преди точно 37 години, за да обяви, че е бременна с принц Хари. Колко сладко!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA