Меган Маркъл подготвя роман

Има още една роля, в която херцогинята на Съсекс би искала да се превъплъти - тази на писателка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 декември 2020

Меган Маркъл и принц Хари просто не изпитват желание да намалят темпото след оттеглянето си от редиците на британското кралско семейство. Двойката вече подписа ексклузивна продуцентска сделка с Netflix, специален договор със Spotify и се подготви за реализирането на новата организация Archewell, но очевидно това не е достатъчно.

Според източници, близки до семейството, бъдещите планове на Меган включват и писане на художествена литература. 

"Художествената литература е жанр, в който тя винаги е искала да се пробва и би могла да бъде уверена, че всичко, написано от нея, ще се продава добре, независимо от качеството му", коментират нейни приятели. "Без значение дали става дума за детски книги или такива за възрастни, те със сигурност ще бъдат мощен начин за предаване на нейните активни послания." 

Ако Меган реши да напише нещо, тя ще тръгне по стъпките на свекъра си принц Чарлз. През 1980 г. той публикува детска книжка, вдъхновена от приказки, които е разказвал на по-малките си братя по време на ваканциите им в Балморал.

8545

След като така и не стана ясно дали Маркъл е взела участие в написването на вълнуващата биография за живота им с Хари, двамата споделиха, че част от плановете на Archewell включват "художествени и нехудожествени книги на различни теми, както и печатни периодични издания."

Все пак херцогинята на Съсекс има известен опит в писането, налице заради популярният ѝ блог The Tig, от който научихме няколко доста интересни неща за самата нея.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA