Участвали ли са Меган и Хари в написването на биографията за живота им?

Въпросът, който вълнува всички верни последователи на британското кралско семейство. Най-накрая имаме отговор!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 ноември 2020

Признавам, че когато започнах да чета дългоочакваната биография за живота на принц Хари и Меган Маркъл, имах чувството, че е почти невъзможно двамата да не са участвали в написването ѝ, макар техните представители да го отричаха настоятелно. Не само заради очевидната посока на книгата, а именно тази, според която те са били "жертвите" в кралското семейство, но и поради наличието на прекалено детайлни подробности в линията на действие.

Новите съдебни документи, част от необходимите такива за делото срещу The Mail on Sunday, показват, че Меган се е притеснявала от "разказа на баща си" и това как той може да фигурира в книгата, затова е поискала доверено лице да предаде "истинската позиция", която "да бъде съобщена на авторите с цел предотвратяване на по-нататъшно погрешно представяне" в публичното пространство. 

GRAZIA SPECIAL:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Първоначалните детайли за Finding Freedom обещаваха голямо и лично интервю с Хари и Меган, което впоследствие се оказа единствено и само невярна информация. Въпреки това, авторите коментират, че са "говорили с близки приятели, както и с минали и настоящи служители на двореца", които познават до някаква степен живота на двойките зад стените на Уиндзор и Кенсингтън.

47

Истината е, че за да знаят какъв модел барбекю купува Меган, какви подаръци прави Хари на годеницата си и къде са пътували преди да оповестят връзката си публично, те със сигурност трябва да са разполагали с контакт, идващ по един или друг начин, директно от извора.

Може би хората, интервюирани толкова стриктно, просто са достатъчно близки до вътрешните кръгове, а не е задължително да бъдат самите Меган и Хари. Предполагаме, че е възможно двамата да се съгласили да участват в написването на бестселъра, при условие, че не са коментирали прекалено сензитивни теми. Все пак няма как да са сигурни за последващата им интерпретация.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA