И Парис Хилтън има ужасяваща случка с Дейвид Летърман...

"Чувствах, че е безопасно място, защото съм му гостувала много пъти, но не бях права", споделя Хилтън.

Документалният филм за живота на Бритни Спиърс предизвика десетки звезди да се изкажат по темата за несправедливото медийно отношение, което получават спрямо себе си.

Преди няколко седмици старо интервю на Линдзи Лоън с Дейвид Летърман взриви Twitter, а сега на преден план излиза Парис Хилтън, която също има да разкаже интересни неща за опита си с водещия.

Тя го направи в един от първите епизоди на новия си подкаст This Is Paris, споделяйки, че цялостното преживяване е било "жестоко" и "унизително". Причината е фактът, че тогава Парис има директен сблъсък със закона - тема, която е била "извън границите" според членове на екипа ѝ, които все пак са я склонили да участва, след като тя отказва да говори за този травматичен момент в продължение на месеци.

В крайна сметка тя завладява малкия екран, за да популялизира новия си аромат, но при условие, че Летърман няма да повдига въпроса за затвора. "Бяхме там, за да анонсираме парфюма и другите ми бизнес начинания. Чувствах, че е безопасно място, защото съм му гостувала много пъти. Той винаги се забавляваше и мислех, че ще удържи на думата си, но не бях права."

По време на интервюто Летърман директно напада с въпроси за времето, прекарано зад решетките, очаквайки конкретен отговор. "Просто ми ставаше толкова неудобно, бях разстроена. По време на рекламите го погледнах и помолих да спре. Обеща ми, това беше единствената причина да се съглася изобщо да бъда там".

"Просто беше много жестоко и подло", припомня си Парис. "След като приключихме, директно му казах, че никога повече няма да отида в шоуто. Прекрачи границата."

Това е поредното доказателство, че животът под светлината на прожекторите със сигурност не е за всеки, защото колкото и милиони да имаш в банковата си сметка, никога не знаеш кой и как ще реши да се държи с теб. Което май всъщност е универсална истина, не мислите ли?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA