Братът и сестрата на Марая Кери я изправят срещу съда

Семейството на изпълнителката има известни възражения по отношение на информацията в нейния мемоар.

Само месец след като Алисън, по-голямата сестра на Марая Кери, заведе дело срещу певицата заради съдържанието на нейната автобиография "The Meaning of Mariah Carey", сега нейният по-голям брат Морган Кери също влиза в съда с подобен иск.

На страниците на книгата кралицата на коледните празници не се притеснява да разкаже десетки любопитни истории, включително и такава, при която Алисън хвърля чаша врящ чай върху сестра си. Не знаем дали това е причината самата тя да ги нарече "бивш брат" и "бивша сестра" напълно публично, но го прави.

Сестрата на Кери претендира за "умишлено причинено емоционално страдание" и иска 1.25 милиона долара, а в съдебните документи на Морган се цитират "крайни душевни страдания, възмущение, тежка тревога за бъдещето и способността да издържа себе си и семейството си, увреждане на репутацията му, смущение сред приятелите и сътрудниците, нарушаване на личния му живот" и дори загуба на удовлетворение от обикновените ежедневни неща.

Братът на изпълнителката твърди, че в мемоара той е представен абсолютно погрешно. Марая го описва като "обезпокоен" човек и Големия лош вълк. Заради проблемите му с гнева, тя споделя, че никога не се е чувствала в безопасност и никога не е била в безопасност. За разлика от сестра си, Морган не търси парична сума, а справедливо съдебно решение по отношение на неговия имидж.

"Прави го повече от скръб и разочарование от предателствата и злонамерените лъжи на сестра си, отколкото от гняв спрямо нея", коментират неговите законни представители, уточнявайки, че той по никакъв начин не завижда на огромния артистичен и личен успех на сестра си.

Къде е истината и какво предстои да се случи? Само времето ще покаже.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA