Мария Бакалова спечели "Изборът на критиците" за ролята си в "Борат 2"

Безкрайно талантливото "наше момиче" не спира да печели всички престижни филмови статуетки.

Фотография: Joseph Sinclair

Докато всички сме в очакване на номинациите за наградите "Оскар", Мария Бакалова записа поредната голяма победа в професионалната си биография.

Вчера вечер звездата от "Борат 2" взе наградата за най-добра поддържаща роля на тазгодишните награди Critics' Choice Awards. Облечена в черна рокля Prada, Мария изглеждаше като истинска принцеса, приемайки статуетката от дома си в Лос Анджелис.

"Не мога да повярвам, че това се случва, наистина", споделя тя на виртуалната церемония. "Израствайки в Бургас, България, наистина е трудно да повярвам, че стоя тук - добре, седя тук - точно сега."

Бакалова не пропусна да благодари специално и на Саша Барън Коен, който се оказва нейната движеща сила в звездния път към Холивуд. "Може да сте готови да уловите момента си, но не можете да го направите, освен ако не ви се даде шанс. Саша, ти ми даде този шанс. Благодаря ти за невероятната подкрепа и доверието."

"Тази награда е за всяко малко дете, където и да сте. Вашите мечти са истински, колкото и огромни да са. Осмелете се да ги постигнете и ще го направите", казва Мария в края на речта си, а ние я аплодираме силно за пореден път.

Интересен коментар в социалните мрежи намеква, че от 2009 г. насам всяка актриса, която получава статуетката на кинокритиците, взема и Оскара в съответната категория. Стискаме палци наистина да бъде така!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA