Илън Мъск сподели очарователен семеен кадър с X AE A-Xii

Най-интересното е, че локацията е все още несъществуващ град в Тексас, който скоро ще бъде притежение на Мъск.

Ако оставим настрана милиардите, колите и Космоса, най-важната роля в живота на Илън Мъск вероятно е тази на баща. 

Най-богатият човек в света реши да зарадва милионите си почитатели в социалните мрежи с очарователен семеен кадър, в който позира с приятелката си Граймс и малкия X Æ A-Xii.

Сигурни сме, че няма нужда да коментираме необичайното име на техния наследник, защото сте добре запознати с него и историята му. Впечатление в публикацията този път прави отбелязаната локация - Старбейс, Тексас, към момента несъществуващ град, който Мъск планира да изгради, за да има място за работа върху прототипите на ракетите си.

Дали това ще се случи, все още не е ясно, тъй като има определен ред при разглеждането на документите, който няма как да бъде пропуснат.

Още през декември миналата година двойката обяви, че живее в щата, тъй като точно там са успели да намерят нужното уединение. 

Мъск и Граймс направиха публичния си дебют като двойка още през 2018 г., а първородният им наследник се появи на бял свят в началото на май миналата година, присъединявайки се към петте деца от предишния брак на Илън с канадската авторка Джъстин Уилсън.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA