Кралица Елизабет II коментира интервюто на Меган и Хари

Бъкингамският дворец най-накрая реализира официално изявление от името на Нейно Величество.

Бъкингамският дворец най-накрая отговори на взривоопасното интервю, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха пред Опра в неделя вечер.

"Цялото семейство е тъжно, научавайки колко предизвикателни са били последните няколко години за Хари и Меган. Поставените въпроси, особено тези на расата, са притеснителни", гласи официалното изявление от името на кралица Елизабет II. "Въпреки че някои спомени могат да варират, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството лично."

"Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат много обичани членове на семейството", казва още Нейно Величество.

В интервюто си за популярната телевизионна водеща Маркъл разкри, че в един момент, докато е била бременна, нещата са станали толкова зле, че тя е обмисляла самоубийство. Когато поискала помощ, никой от "институцията" не се е съгласил да я даде, успоредно с разговорите за кожата на Арчи преди раждането му и фактът, че той няма да разполага с охрана и титла.

Останалите членове на фамилията все още не са коментирали ситуацията. Когато принц Чарлз бе помолен за коментар преди ден, той просто се засмива и отказва да разкрие каквото и да било.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA