Всичко, което Меган и Хари разкриха в шокиращото си интервю с Опра

Цялата истина за кралското семейство и живота им в него стана ясна в дългоочакваната ексклузивна среща с водещата.

Фотография: Harpo Productions / Joe Pugliese

"Просто искам да разясня на всички, че няма тема, която да е извън границите", казва Опра в предварителен поглед от дългоочакваното си интервю с принц Хари и Меган Маркъл. След всичко случило се в последните години, двамата най-накрая решиха да проговорят публично и успешно да разклатят фундаменталните и морални устои на британското кралско семейство.

Спазвайки абсолютното обещание да бъдат откровени до болка, Меган и Хари коментираха запознанството си, големите препятствия за връзката им, сегашният живот, далеч от монархията и нейните строги правила, включително и няколко неща, които дори не бяхме подозирали.

Двамата са имали тайна сватба преди истинската си такава

На 19 май 2018 г. Хари и Меган си казаха "да" пред милиони хора по цял свят, но реално бракосъчетанието им се случва три дни по-рано в задния двор на замъка Уиндзор. "Обадихме се на архиепископа на Кентърбъри и просто казахме, че този спектакъл е за света, но ние искаме и съюз помежду си." На скромната церемония са присъствали само тримата, а специалните обети, които са си разменили, все още са поставени в рамка в дома им.

Очакват момиченце

Преди броени дни любопитни фенове на двойката намекнаха, че розовият сапфирен пръстен, който Меган носи за скорошна публична поява, предполага, че очакват момиченце. Изглежда са били абсолютно прави. "Да имаш дете е невероятно, но момче и момиче - какво повече можеш да поискаш", споделя Хари пред телевизионната водеща, след като уточни, че не смятат да имат повече от две деца. 

57

Фотография: Harpo Productions / Joe Pugliese

Меган признава, че в един момент не е искала да бъде жива

Поглеждайки назад към може би най-мрачните моменти от времето си като кралска особа, Меган споделя, че през главата ѝ са минавали дори мисли за самоубийство. "Срамувах се да го кажа, също и да призная на Хари, особено защото знам колко загуба е претърпял, но знаех, че ако не го кажа, тогава ще го направя. Просто не исках повече да съм жива. Това беше ясна, реална, плашеща и постоянна мисъл. Мислех, че това ще реши всичко за всички." Тя дори разказва за публично събитие в началото на 2019 г., на което "двамата с Хари се усмихваме и вършехме работата, а вътрешно просто се опитвахме да се задържим". 

Когато обаче е потърсила помощ в "институцията" на монархията, разбира, че не може да получи такава. "Спомням си този разговор все едно беше вчера, защото ми казаха, че съчувстват, тъй като виждат колко лошо е всичко, но не можеха да направят нищо да ме защитят, защото не съм платен служител на институцията."

Причината Арчи да не получи титлата "принц" може да се дължи на неговата раса

Въпреки първоначалните доклади, че Хари и Меган умишлено са избрали Арчи да се откаже от кралската титла, Меган споделя, че всъщност е точно обратното. "Не ние взехме това решение." Макар двойката все още да не знае каква е причината, те намекват, че е възможно да има нещо общо с расата на Арчи и потенциалния цвят на кожата му. "Имаше разговори с Хари за това колко тъмно ще бъде бебето, как ще изглежда и какво би означавало това", разкрива Маркъл, изненадвайки дори добре подготвената Опра.

Херцогинята подчерта, че в крайна сметка заглавията в медиите не са нейна грижа. Тя се тревожи повече за безопасността на детето си, добавяйки, че няма да му бъдат дадени никакви подробности за липсата на титла. "Била съм сервитьорка, актриса, принцеса, херцогиня. Ясно ми е коя съм, независимо от тези неща. Най-важната титла, която някога ще имам, е "Мама". 

Кралското семейство се е опитало да ги "заглуши"

В един от предварителните откъси към голямото интервю, Опра пита Меган дали през всички тези години са "мълчали" или "накарани да мълчат", на което тя отговаря с "последното." Съпругата на принц Хари добави, че първоначално са следвали указанията да отговарят "без коментар", вярвайки, че ще бъдат защитени от кралското семейство. "Едва след като се оженихме и всичко започна наистина да се влошава, разбрах, че не само не съм защитена, но и че са готови да излъжат, за да защитят други членове на семейството. Те не искаха да кажат истината, за да подкрепят мен и съпруга ми."

Принц Чарлз е спрял да вдига телефона, след като обявиха оттеглянето от семейството

Известно напрежение около оттеглянето им от фамилията се породи от предполагаемия факт, че двамата не са уведомили останалите. Сега Хари потвърди от първо лице, че това изобщо не е така. "Никога не бих го направил с баба си, имайки предвид голямото ми уважение към нея", разкрива той, преди да спомене, че баща му е спрял да приема неговите обаждания. "Чувствах се наистина разочарован. Той е преживял нещо подобно. Знае какво е усещането за болка. Винаги ще го обичам и ще продължа да определям излекуването на връзката ни като един от моите приоритети."

Кралското семейство буквално ги е "отрязало финансово"

Първоначалното намерение на Хари и Меган е било да се преместят в друга държава и да запазят кралските си титли, просто без уточнението "старши". В крайна сметка обаче се оказват финансово откъснати от семейството. "Netflix и Spotify не бяха част от плана", но "без това нямаше да можем да направим нищо". Той разкри, че живеят главно с пари, наследени от майка му принцеса Даяна, именно които използват за преместването си в Калифорния. Хари казва още, че майка му вероятно би се почувствала "много ядосана и тъжна, но в крайна сметка всичко, което тя е искала, е ние да бъдем щастливи."

57

Фотография: Harpo Productions / Joe Pugliese

Истината за враждата с Кейт Мидълтън е налице

Всички си спомнят случката от 2018 г., когато кралски репортери докладваха, че Меган е разплакала Кейт по време на подготвката на шаферската рокля на принцеса Шарлот. "Стана обратното. Няколко дни преди сватбата тя беше разстроена от нещо. Това ме разплака и наистина нарани чувствата ми". Но проблемът приключва там. "Кейт ми донесе цветя и бележка с извинение, което и аз бих направила, ако знаех, че съм наранила някого, просто да поема отговорност за това." И докато всички медии се опитаха да създадат огромно напрежение, оказва се, че нищо от това не е било истина. "Всички в институцията знаеха, че не е вярно", а на въпроса на Опра защо никой не е направил публичен коментар, Меган казва "Това е добър въпрос." "Изглежда наистина искаха разказа за героя и злодея. Тя е добър човек. Това, което видях да се разиграва, е идеята за полярност. Ако ме обичаш, не е нужно да я мразиш. И ако я обичаш, не е нужно да ме мразиш."

Меган е трябвало да се научи на реверанс минути преди първата си среща с кралицата

Докато двамата все още са били в началния етап на взаимоотношенията си, те са се оказали в непосредствена близост до Уиндзор и Хари е предложил Меган да се срещне с баба му. По време на разходката той е попитал дали знае как се прави реверанс и Маркъл бързо е осъзнала, че това не е просто публична формалност. "Очевидно направих много дълбок реверанс и след това просто седнахме и си побъбрихме. Беше прекрасно и лесно", казва тя. Меган добавя, че кралицата "винаги е била прекрасна към мен. Обичах да съм в нейната компания", обяснявайки, че доста напомня на собствената ѝ баба. "Тя е топла и приветлива."

Хари призна, че отношенията му с Уилям са обтегнати

Чувствайки се "заклещен в системата", херцогът на Съсекс обяви, че докато той вече е свободен, "баща ми и брат ми са в капан. Те не могат да си тръгнат", а връзката му с Уилям вече не е това, което е била преди. "Както съм казвал много пъти, обичам го с цялото си сърце. Преживяхме ада заедно, но поехме по различни пътища. Надяваме се, че времето лекува всичко." 

Честно казано, смятаме да оставим техните думи без излишен коментар от наша страна. Какво е вашето мнение?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA