Кой кого е разплаквал в особената история на Меган и Кейт?

Очевидно Маркъл е имала намерението нещата да се развият добре... преди да разбере, че Кейт не може да бъде замесвана в "безсмислени клюки".

Почти невъзможно е да сте пропуснали лавинообразните скандали около кралското семейство, които започнаха да изплуват наяве, след като принц Хари и Меган Маркъл решиха да бъдат откровени до болка в ексклузивното си интервю за Опра.

По време на двучасовия телевизионен спектакъл, херцогинята на Съсекс коментира и една от най-обсъжданите ситуации в последните години, а именно тази, при която тя предполагаемо разплаква Кейт Мидълтън по време на проби за шаферските рокли.

Пред телевизионната водеща Маркъл разкрива, че всъщност се е случило точно обратното. "Няколко дни преди сватбата тя беше разстроена от нещо. Разплака ме и наистина нарани чувствата ми. Кейт донесе цветя и бележка с извинение, което и аз бих направила, ако знаех, че съм наранила някого, просто да поема отговорност за това."

Веднага след това Меган обвини "институцията" във вечно преследване на историята за "героя" и "злодея" и категоричнен отказ да изяснят публично ситуацията, въпреки че са били наясно с истината.

58-7

Сега кралският репортер Омид Скоби потвърди, че съпругата на принц Хари наистина е изпратила имейл към ръководството на двореца Кенсингтън, в което казва, че "ако пускате всякакви изявления, бихте могли да изясните, че не съм разплакала Кейт." Въпреки многобройните ѝ заявки обаче, предложението е било игнорирано с оправданието, че херцогинята на Кеймбридж "никога не трябва да бъде въвличана в безсмислени клюки."

Признаваме, че определено сме малко изненадани, дори след всичко, което стана ясно напоследък. Началото на драмата е поставено, а краят изглежда доста далеч във времето.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA