Карли Клос и Джошуа Къшнър посрещнаха първото си дете

Супермоделът и нейният съпруг вече са щастливи родители. Честито!

"Добре дошъл на света" - така бихме превели описанието под последния пост на Джошуа Къшнър, ако бяхме сигурни, че новороденият му наследник е момче. Въпреки че към момента няма никакви подробности за пола и името на бебето, Къшнър и очарователната Карли Клос вече са родители!

Щастливият татко сподели скромен Instagram кадър, с който стана ясно, че супермоделът е дал живот на първото им дете тези дни. 

Карли обяви големите новини в края на октомври миналата година и няколко седмици по-късно активно документираше важните моменти от красивата си бременност. Тогава източници, близки до двойката, споделят, че бъдещите родители са повече от щастливи от стечението на обстоятелствата, а Карли ще бъде "най-невероятната майка".

Клос и Къшнър си казват заветното "да" през октомври 2018 г. на малка еврейска церемония в Ню Йорк, а през лятото на следващата година имаха и втора кънтри сватба в Уайоминг, която стана истински хит в интернет пространството.

57

Неотдавна най-добрата приятелка на Тейлър Суифт призна, че наистина е последвала сърцето си, за да "бъда с човека, който обичам, въпреки всички усложнения наоколо. Знаех, че си заслужаваше да се борим за това", очевидно имайки предвид роднинските взаимоотношения на съпруга си със семейство Тръмп.

Пожелаваме на щастливото семейство много любов и прекрасни семейни мигове заедно!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA