Ким Кардашиян получи първата си голяма филмова роля

Средната сестра от най-известното семейство в света се присъединява към екипа на популярната анимация "Пес патрул".

Ким Кардашиян е успешна реалити звезда, предприемач и бъдещ адвокат. И вие мислите, че е достатъчно? Страхотно. Тя обаче не е съгласна.

Средната сестра от най-известното семейство в света се присъединява към актьорския състав на анимацията "Пес патрул", описвайки ангажимента като единственият такъв, за който децата ѝ не могат да спрат да се вълнуват.

Първите слухове, че Кардашиян ще се присъедини към озвучителите на лентата се появиха още през октомври миналата година, но през уикенда самата тя потвърди новините, заедно с останалите си колеги в лицето на Дакс Шепърд, Джими Кимъл и Яра Шахиди.

"Прекарахме си страхотно, докато работихме върху този филм. Децата ми едва повярваха, когато им казах, че ще участвам в него", споделя тя за анимацията, която се очаква да дебютира в кината през август тази година.

Ким не пропусна да разкрие в Twitter, че сега "официално съм най-готината майка за децата си", а работещи върху продукцията посочват, че ролята ѝ е създадена специално за нея, така че ще бъде интересно попадение във вече успешния франчайз, който подлуди децата по света.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA