Кейти Пери и Орландо Блум вече са съпруг и съпруга?

Всички в социалните мрежи са убедени, че двойката си е казала заветното "да".

След като отложиха сватбата си два пъти, изглежда, че Кейти Пери и Орландо Блум може би са продължили напред и са си казали заветното "да" в пълна тайна. 

Точно това предполагат потребители на Twitter, публикувайки снимки на двойката от почивката им в Хаваи, на които се вижда златна халка на левия безименен пръст - ясен знак (без нужда от помощта на Бионсе), че нещата помежду им са с различен статус.

Пери и Блум се сгодиха през февруари 2019 г. и първоначалните им планове за големия ден включваха сватба в Япония миналото лято. Техни близки приятели споделят, че абсолютно всичко около церемонията и 150-те гости е било уредено, но пандемията просто е оставила нещата на пауза.

В свое интервю миналата година изпълнителката на Roar разкрива, че около появата на малката Дейзи Дав фокусът им е бил изместен, тъй като и без това всички планове се правят "седмица за седмица". Двамата се надявят все пак скоро да споделят големия си ден, ако, разбира се, той вече не се е осъществил.

Към момента никой от тях не е предложил коментар по въпроса, което ни навежда на мисълта, че Twitter истерията този път може и да има основание. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA