Хейли Бийбър разказва за проблемите в брака си с Джъстин

"Бяхме приятели дълго време, преди да има нещо романтично, но винаги сме знаели, че искаме това в бъдещето си", споделя съпругата на Джъстин.

Предполагаме, че бракът може да бъде особено труден, когато си във връзка с една от най-популярните звезди в целия свят. Ако има някой, наясно с този факт, по-добре от всеки друг, това със сигурност е Хейли Бийбър.

Още с официалното им вричане във вярност през септември 2018 г., Хейли споделя, че Джъстин е взел решението да сложи край на безразборните връзки с момичета, купоните и другите "глупости", а основната движеща сила във взаимоотношенията им се е оказала тяхното приятелство.

"Бяхме приятели дълго време, преди да има нещо романтично, но винаги сме знаели, че искаме това в бъдещето си. Говорихме си как ще бъдем млади, имаме семейство и изградим живот. Още преди да разберем, че ще се случи един с друг", разкрива тя в ново интервю за Elle.

В него супермоделът не пропусна да коментира и скептицизма относно това колко млади са решили да си кажат заветното "да". "Оженихме се два месеца преди да навърша 22, което е безумно. И звучи почти нелепо, когато го кажеш на глас, но мисля, че и аз, и Джъстин сме виждали много за възрастта си. Живели сме достатъчно, за да знаем, че искаме точно това."

Въпреки това, началото на брака им не бива дадено без трудности. "В началото просто исках да се скрия и хората да не се занимават с мен. Чудех се не може ли да имаме анонимност и няма ли как останалите да не се бъркат в личния ни живот?" Кибертормозът, стартиран от феновете на канадската музикална сензация до такава степен изненадва Бийбър, че тя решава да спре публичните коментари към официалния си Instagram акаунт.

"Спомням си, че някой ми каза как изключването на коментарите намалява ангажираността ми в социалните мрежи. Хората ме тероризираха, не ме интересуваше абсолютно нищо друго", разкрива още тя. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA