Принц Хари: "Смъртта на майка ми остави огромна дупка в мен"

Херцогът на Съсекс коментира откровено голямата болка около смъртта на принцеса Даяна.

Принц Хари е откровен за трудните моменти в живота си, включително и в сърдечен и проницателен предговор към нова детска книга, посветена на децата, загубили родител по време на пандемията.

36-годишният херцог на Съсекс споделя, че трагичната смърт на майка му през 1997 г. е "оставила огромна дупка" в самия него, затова приема особено лично поканата да се присъедини към книгата "Болницата край хълма" на Крис Конъттън.

Принц Хари: "Смъртта на майка ми остави огромна дупка в мен"

"Когато бях малко момче, загубих майка си. По това време не исках да вярвам или да го приема, и това остави огромна дупка вътре в мен. Знам как се чувствате и искам да ви уверя, че с времето тази дупка ще се запълни с толкова много любов и подкрепа. Всички ние се справяме със загубата по различен начин, но когато родител отива на небето, той е завинаги с вас", споделя мъжът до Меган Маркъл.

„Може да се чувствате сами, тъжни, да се ядосвате, да сте зле. Всичко това ще отмине и мога да ви обещая, че ще станете по-добри и по-силни, щом сте готови да говорите за това как се чувствате", споделя още принц Хари на страниците на специалния проект.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA