Принц Хари: "Смъртта на майка ми остави огромна дупка в мен"

Херцогът на Съсекс коментира откровено голямата болка около смъртта на принцеса Даяна.

Принц Хари е откровен за трудните моменти в живота си, включително и в сърдечен и проницателен предговор към нова детска книга, посветена на децата, загубили родител по време на пандемията.

36-годишният херцог на Съсекс споделя, че трагичната смърт на майка му през 1997 г. е "оставила огромна дупка" в самия него, затова приема особено лично поканата да се присъедини към книгата "Болницата край хълма" на Крис Конъттън.

57

"Когато бях малко момче, загубих майка си. По това време не исках да вярвам или да го приема, и това остави огромна дупка вътре в мен. Знам как се чувствате и искам да ви уверя, че с времето тази дупка ще се запълни с толкова много любов и подкрепа. Всички ние се справяме със загубата по различен начин, но когато родител отива на небето, той е завинаги с вас", споделя мъжът до Меган Маркъл.

„Може да се чувствате сами, тъжни, да се ядосвате, да сте зле. Всичко това ще отмине и мога да ви обещая, че ще станете по-добри и по-силни, щом сте готови да говорите за това как се чувствате", споделя още принц Хари на страниците на специалния проект.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA