Емили Ратайковски сподели първите мигове със сина си

Супермоделът вече е майка и държи да направи почитателите си част от това специално преживяване.

Предполагаме, че за известно време оттук нататък Емили Ратайковски ще остави настрана провокативните и сексапилни кадри в социалните мрежи, тъй като ще се посвети на най-важната роля в живота си - тази на майка.

През уикенда супермоделът публикува снимка в официалния си Instagram акаунт, описанието под която гласи "първите моменти със Слай". Както можете да се досетите, кадърът вече има почти 2 милиона харесвания, а на снимките Емили изглежда по-красива от всякога.

На 12 март Ратайковски обяви, че заедно със съпруга ѝ Себастин Беър-МакКлард са станали родители, а очарователният Силвестър Аполо Беър се е родил навръх Международния ден на жената.

"Силвестър Аполо Беър дойде на земята. Слай пристигна на 8/3/21 в най-сюрреалистичната, красива и изпълнена с любов сутрин в живота ми."

Ратайковски и Беър-МакКлард си казват заветното "да" на тайна церемония през 2018 година и оттогава насам не спират да показат, че са създадени един за друг. Сигурни сме, че щастливите моменти в Instagram тепърва започват.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA