Брачният сертификат на Хари & Меган: няма такава сватба!

Официалните документи отново опровергаха твърденията на Меган в откритото интервю на двойката пред Опра

Невена Дякова
Невена Дякова 24 март 2021

Едно от най-романтичните неща, които научихме от къде фрапантното, къде скандално, къде болезнено откровено интервю на кралската двойка, разбира се, бе това, че са се оженили 3 дни преди официалната дата 19 май, когато церемонията събра милиони по целия свят пред телевизионните екрани.

M&H 2

Тогава, почти разчувствано, дукесата на Съсекс разказа на американската водеща, че двамата с Хари са се оженили на малка интимна церемония пред архиепископа на Кентърбъри три дни преди датата, останала в историята като техен сватбен ден. 

От вчера обаче източник на вестник The Sun разкри, че брачният сертификат на двойката сочи друго. Официалната посочена дата е 19 май - така че всяко друго твърдение за по-рано състоял се брак е несъстоятелно, твърди бившият чиновник Стивън Бортън. 

M&H 3

"Много съжалявам, но Меган определено се е объркала и явно е дезинформирана. Не са се оженили 3 дни по-рано в присъствието на архиепископа на Кентърбъри" - казва служителят, - Специалният сертификат, който създадох позволи протичането на тяхната сватба в двореца Уиндзор, единствената видяна от милиони хора и единствената призната от закона и англиганската църква", продължава Бортън.

Мистър Бортън коментира още, че това, което Меган описва, наподобява по-скоро репетиция за истинската сватба, но независимо от интимността на разказания при Опра момент, той не може да се тълкува като официално бракосъчетание. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA