Джесика Алба не смята да се завръща към актьорството

Звездата от "Син Сити" признава, че когато "не ти пука" за нещо, трудно можеш да бъдеш автентичен.

Не е никак изключено Джесика Алба често да попада в радара ви в социалните мрежи или козметичните сайтове. Актрисата, която реши да се откаже от кариерата си в шоубизнеса още с раждането на дъщеря си Онър през 2008 г., сега споделя защо е решила да направи голямата крачка в работата и мисленето си.

"Майка ми имаше рак, докато беше млада, в ранните си 20 години. Израснах с хронично заболяване. Преживях пет операции, преди да навърша 11. Имах хронични алергии и бях често хоспитализирана като дете", споделя самата тя в ново интервю за Romper. "Дойде онзи истински момент, в който осъзнах, че искам да живея и да прекарвам колкото се може повече време с малкия човек, когото доведох на света. Здравето има значение. Исках тя да бъде здрава, защото е трудно да си щастлив, ако не си."

Алба разкрива още, че едва ли някога би се завърнала към актьорската си кариера в познатия до онзи момент вид. "Честно казано, бях на върха. В един момент просто не можех да се върна към това, което правех преди и същевременно да бъда автентична. Просто нямаше как. Не ми пукаше по същия начин."

Оттогава насам, Джесика става майка на още две деца - Хейвън и Хейс и именно тази роля я е накарала да се стреми към "нещо по-голямо". "Усетих че, ако имам платформа, трябва да помисля какво да направя с нея, за да има смисъл и значение. Странно е, когато станеш майка за първи път."

Точно поради тази причина през 2012 г. Алба стартира The Honest Company, специализирана в изработването на естествени продукти при грижата за бебета. "Изграждането на марка и бизнес е трудно, особено ако искаш да мащабираш нещата. На всеки етап се опитвам да ставам все по-добър и по-добър човек в бизнеса, но това изисква съвсем различен набор от умения, отколкото когато просто искаш да вземеш славата, да сложиш името си някъде или да избереш дизайн."

Не можем да не сме ужасно съгласни с нея. Ако все пак ви липсва на малкия или големия екран, изгледайте двата сезона на L.A.'s Finest.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA