Криси Тейгън каза "сбогом" на профила си в Twitter

"Желанието да ме харесват и страхът от това да не ядосам някого, просто ме правят различен човек от този, когото сте последвали."

Криси Тейгън може да е кралицата на Twitter, но не и когато става дума за липса на "положителни емоции".

Телевизионната звезда, която има(ше) над 13.7 милиона последователи в социалната мрежа и привлича към себе си огромни лавини от внимание с всеки следващ пост, е решила да се откаже от платформата. Разбира се, обяснявайки защо.

"Хей. Повече от 10 години вие сте моят свят. Честно казано, дължа толкова много на този свят, който създадохме тук. Наистина приемам много от вас за мои истински приятели", споделя съпругата на Джон Леджънд. "Житейската ми цел е да радвам хората. Болката, която изпитвам, когато това не се случва, е твърде голяма за мен. Винаги ме представят като силното момиче, което не мълчи, но не съм това."

Тейгън разкрива още, че "желанието ми да ме харесват и страхът от това да не ядосам някого, просто ме правят различен човек от този, когото сте последвали. Живейте добре. Моля, знайте, че всичко, за което някога съм се интересувала, бяхте вие."

Преди да изтрие акаунта си, Криси напомни, че думите продължават да имат значение. "Без значение какво виждате, хората винаги имат мнение. От години бях контра в толкова много моменти, че сега се чувствам дълбоко наранена."  

Освен милионите си забавни включвания в отговор на хейтърите, именно в социалните мрежи Тейгън споделяше и някои от най-трудните моменти в живота си. Вероятно съвсем скоро ще намери друг начин да бъде близо до своите почитатели.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA