Evanescence се завръщат с нов албум

"The Bitter Truth" е първият албум с оригинална музика на групата от десетилетие насам.

Първият албум на Evanescence с оригинална музика от почти десетилетие насам е вече факт!

Благодарение на The Bitter Truth, легендарната група се завръща към корените си и разглежда личните си трагедии, сполетяли членовете ѝ през годините, включително неочакваната смърт на брата на Ейми Лий и внезапната загуба на детето на басиста Тим МакКорд, както и световни проблеми като расовото неравенство, COVID-19 и икономическата несигурност. Но въпреки горчивината и тъмнината, които животът ни поднася понякога, посланието на албума внася светлина – "да продължиш да се бориш е по-добре, отколкото да се откажеш".

Принудени да създадат и запишат по-голямата част от албума разделени през 2020 г., Evanescence разчитат на безпрецедентен работен ритъм, за да представят за пореден път огнения епичен звук, с който са познати и обичани от феновете си от цял свят, в 12 нови парчета.

За The Bitter Truth, Ейми Лий споделя: "Искам хората да изслушат този албум и да почувстват надежда и сила. Нещо, което истински ме вдъхновява в живота, са именно онези хора, които са успяли да преодолеят огромни препятствия и да оцелеят. Надявам се, че с The Bitter Truth ще можем накараме хората да повярват, че дори когато нещата са невъзможно болезнени, животът си струва да бъде живян. Благодаря ви за спомените. Време е да създадем нови!"

Работата по албума по време на карантината е документирана в нов филм – "Evanescence: Embracing The Bitter Truth", режисиран от Адам Джоунс, който е наличен в The Coda Collection, музикалния канал на Amazon Prime Video.

В подкрепа на релийза на The Bitter Truth, Evanescence и Sony Music организираха ексклузивна онлайн среща с 50 фена от различни страни в Европа, на която присъстваха всички членове на бандата, представяйки албума и песните от него за първи път. Вирджиния Рекърдс и Радио 1 Рок дадоха възможност на 5 суперфена да станат част от специалната онлайн сесия, която ще остане в историята.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA