Джейн Фонда, срещите на 83 и провалените бракове

Холивудската легенда разкрива, че едва на 62 години е започнала да се чувства цяла и там, където трябва да бъде.

Може да звучи изненадващо, но Джейн Фонда вижда трите развода зад гърба си като истинско постижение. "Баща ми беше женен пет пъти", разкрива актрисата в ново интервю за Harper's Bazaar. "Аз спрях на три, осъзнавайки, че явно не ми е дадена тази дарба, която ме прави добра във взаимоотношенията."

Фонда се развежда с режисьора Роджър Вадим през 1973 г., след това с активиста Том Хейдън през 1990 г., а любовта с основателя на CNN Тед Търнър приключва през 2001 г. "Бях склонна да се променям спрямо това, което тогавашният ми съпруг искаше да бъда, но винаги е имало нещо в мен, подсказващо ми, че не става дума за правилния път."

Звездата от "Свекървище" споделя, че част от причината изобщо да влиза във връзки с нов мъж е фактът, че "той може да ме отведе по нов път. Привличат ме хора, които могат да ме научат на различни неща и хора, чиито животи са различни от моя." 

С напредването на възрастта обаче, тя осъзнава, че умишлено избира мъже, които не се нуждаят от нейната уязвимост или близост, най-вече защото това я плаши. "Ако преди до мен застанеше човек с желание да види истинската Фонда, щях да избягам уплашена. После разбрах, че не се страхувам да умра, а да не съжалявам. Едва когато се оказах необвързана на 62 години, започнах да се чувствам цяла и там, където трябва да бъда."

Това е и причината да отделя внимание само на нещата, които смята, че си заслужават. "Колкото по-целеустремени сте, толкова по-добре ще живеете." Уроците за живота от Джейн са много, но смятаме, че определено си заслужават.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA