Бухалът на Салма Хайек... обожава вино

Звездата от "Фрида" има нетипичен домашен любимец с още по-нетипична любима напитка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2021

Понякога кучетата на знаменитостите открадват мястото им под светлината на прожекторите, но освен към тях, звездните ни любимци изпитват особен тип любов към всеки домашен любимец, прекрачил (или в случая на Салма Хайек - прелетял) прага им. Такъв е случаят с актрисата, която преди няколко години осиновява бухал.

"Дадох го на съпруга си като подарък за Свети Валентин и го кръстих Керинг, защото това е името на неговата компания, а символът им е бухал", разкрива Хайек пред списание People. "Той благодари, но каза, че това е подарък от мен за самата мен."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: САЛМА ХАЙЕК НА 54 И БЕЗ КАПКА ГРИМ

Салма споделя, че когато Пино е извън града, Керинг спи в спалнята и двамата имат "определени ритуали преди заспиване. Гледаме телевизия. И въпреки че бухалите не пият течности, тя обича хубавото вино."

Звездата от "Фрида" е известна с любовта си към животните и още преди няколко години използва гостуване в шоуто на Елън ДеДженеръс, за да каже, че има "пет коня, четири алпаки, една котка, осем кучета, хамстер, пет папагала, две риби и съм сигурна, че забравям нещо."

Причината за искрената любов се крие във факта, че те винаги я карат да се чувства "добре дошла". Затова и цени високо специалната връзка, която споделят. "Тъй като те не говорят, наистина трябва да сте до тях, за да общувате и да ги разбирате. Те винаги ви карат да се чувствате добре дошли. Никога не се оплакват", казва още Салма.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA