Любо Киров поставя вълнуващо ново начало с "Целуни ме"

Парчето е първият сингъл от предстоящия албум на музиканта, който ще изнесе специален концерт на 15 юни в Пловдив.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2021

Любо Киров вълнува поколения меломани с творчеството си както само той умее, а новият му сингъл "Целуни ме" е перфектното музикално бягство, от което имаме нужда в момент като този. По музика и текст на Любо, песента е вдъхновена от вълната на 90-те години и е първи трак от предстоящия му нов албум, който ще излезе по-късно тази година.

"Целуни ме" носи онова чувство за младост, сила и свобода, усещането да си влюбен, способен да обичаш себе си, живота и хората около теб, наслаждавайки се на всеки миг. Текстът на песента крие в себе си както лично послание, така и едно общо за живота, който живеем и нещата, случили ни се през тази тъжна година. Посветена е на изживяните и пропуснатите моменти с хората, които обичаме и ни обичат.

"Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем "Здравей", "Обичам те", "Пази се", "Радвам се да те видя", споделя Любо.

Преди няколко дни Киров обяви и предстоящ концерт, който ще се проведе на 15-и юни в Античен театър Пловдив, а интересът към него е по-голям отвсякога.

Официалната премиера на "Целуни ме" е днес (09.04), в 10:00 ч. в радио ефира, както и във всички дигитални стрийминг платформи - SpotifyDeezerApple MusicTidal и др.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA