Джъстин Бийбър за проблемите в брака с Хейли

Въпреки че сега са ужасно щастливи, в началото нещата помежду им са били всичко друго, но не и страхотни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2021

Джъстин и Хейли Бийбър не се притесняват да коментират личния си живот, най-вече защото искат да покажат на останалите, че перфекционизмът съществува само в приказките.

За новия брой на GQ поп звездата разкрива, че първата година от брака им е била "наистина трудна", но в крайна сметка той е видял сватбата с Хейли като лично "призвание". "Просто почувствах, че това е моето призвание. Да се оженим и да имаме бебета. Първата година обаче бе наистина трудна, защото имаше травми от миналото. Липсваше доверие. Налице е и всичко онова, което не искате да признаете на човека до себе си, защото е страшно", споделя той.

Сега обаче нещата между тях са "страхотни" и те се подкрепят взаимно, докато се ориентират заедно в брачния живот. "Прекрасно е, че имаме какво да очакваме с нетърпение. Преди животът ми беше нестабилен, дори не съществуваше. Нямах кого да обичам. Сега имам."

"Бяхме приятели дълго време, преди да има нещо романтично, но винаги сме знаели, че искаме това в бъдещето си. Говорихме си как ще бъдем млади, имаме семейство и изградим живот. Още преди да разберем, че ще се случи един с друг", разкрива супермоделът в свое скорошно интервю. 

"Оженихме се два месеца преди да навърша 22, което е безумно. И звучи почти нелепо, когато го кажеш на глас, но мисля, че и аз, и Джъстин сме виждали много за възрастта си. Живели сме достатъчно, за да знаем, че искаме точно това." 

Припомняме, че Хейли и Джъстин си казаха заветното "да" през септември 2018 г. в Ню Йорк, а голямата сватба бе в Южна Каролина година по-късно. Говори се, че вече са готови за деца. Обещаваме да ги следим отблизо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA