Серина Уилямс разказва живота си в документална поредица

Директорът на Amazon Studios няма търпение да си партнира със Серина заради "отдадеността ѝ към всичко, което прави".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 април 2021

След спорта и модата, Серина Уилямс се впуска в телевизионния бизнес.

Световната тенис шампионка вече е подписала дългосрочен договор с Amazon Studios, а един от първите проекти, върху който ще работи, е документална поредица за собствения си живот. 

Продукцията ще проследи личния и професионален живот на Уилямс "през очите и обектива" на самата нея, а освен пред камера, тя ще влезе и в ролята на изпълнителен продуцент. 

"Имам много истории, които искам да разкажа, с нетърпение очаквам да ги споделя със света", разкрива Уилямс, докато директорът на Amazon Studios Дженифър Салк казва, че тя е "една от най-вдъхновяващите спортистки, предприемачи и жени, възхитителна не само заради несравнимата си сила на корта, но и заради отдадеността си към всичко, което прави".

Към момента проектът няма премиерна дата, но това не е първият път, в който спортната легенда разказва историята си. През 2018 г. тя вдъхва живот на документалната поредица за HBO "Being Serena", разказваща отблизо за живота и семейството ѝ, а през ноември се очаква да излезе и филм за бащата на Серина и Винъс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA