Дакота Джонсън влиза в пряка конкуренция с Bridgerton

Звездата от "50 нюанса сиво" ще бъде главното действащо лице в новата историческа драма на Netflix.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2021

След зашеметяващия успех на Bridgerton, екипът на Netflix е решил да увеличи броя на историческите проекти в каталога си и Дакота Джонсън е човекът, който ще вдъхне живот на най-новия им избор.

Именно звездата от "50 нюанса сиво" е избрана да влезе в главната роля в телевизионната адаптация на "Доводите на разума" - последният завършен роман на иконичната писателка Джейн Остин.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДАКОТА ДЖОНСЪН ЗНАЕ КАКВО Е ЧУВСТВОТО ДА ЖИВЕЕШ С 14 ТИГЪРА...

Въпреки че към момента детайли липсват, очаква се продукцията да бъде "модерен и остроумен" прочит на едно от по-малко известните произведения на Остин, което носи духа на британската аристокрация.

Романът е адаптиран многократно след посмъртното му публикуване през 1818 г., а Дакота ще изиграе главната героиня, описана като "27-годишна упорита жена, живееща със снобското си семейство на ръба на фалита".

Няма официална информация за евентуалната премиера на продукцията, но след "Ема" с Аня Тейлър-Джой и с примера на Кийра Найтли от "Гордост и предразсъдъци", вероятно и новото завръщане на класиката ще получи своето заслужено място в сърцата на феновете. Особено с Netflix в центъра на внимание.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA