Дакота Джонсън знае какво е чувството да живееш с 14 тигъра...

Когато си дъщеря на Мелани Грифит и внучка на Типи Хедрен, животът ти е всичко друго, но не и нормален.

Преди Tiger King да се появи и да превземе Netflix за отрицателно време, бабата на Дакота Джонсън е била истинската кралица на тигрите! Великата актриса Типи Хедрен е започнала да спасява десетки екзотични котки през 70-те и да ги настанява в луксозното си имение, разположено в долината на Сан Фернандо. Според актрисата, която проби в Холивуд с телевизионната адаптация на "50 нюанса сиво", Хедрен все още живее с дузина лъвове и тигри. 

По време на появата си в шоуто на Греъм Нортън, Дакота говори за страстта на известната си баба да спасява диви животни. Когато Нортън се поинтересува от настоящата бройка на обитателите в дома на Хедрен, Джонсън разкри: „Да, тя има 13 или 14 лъва и тигри". Въпреки че това може да звучи като голямо количество, имайки предвид обемите на животните и техните природни инстикнкти, Джонсън сподели още, че преди години те са били над 60.

Абсурдността около кадър на Типи, в който тигър скача през прозореца на кухнята е налице, но има и снимки, в които лъв се разхожда около басейна, докато майката на Дакота - Мелани Грифит е в него. Всичко това можете да видите във видеото от телевизионното предаване по-горе.

87

Когато Джонсън се ражда през 1989 г., големите котки вече не се движат свободно из къщата. "Всички бяха в огромни клетки и беше много по-безопасно", разкрива тя. Докато работи върху филма "Рев" от 1981-ва, Хедрен изпитва от първо лице агресията на големите животни, заедно с още 70 човека от екипа, ранени по време на снимките. Две години след голямата премиера, тя създава фондация „Рев", която има за цел да обучава обществеността за опасностите от частната собственост на екзотични животни, но и да повиши осведомеността по въпроса какъв е правилният начин да се грижим за тях.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA