Криси Тейгън говори за приятелството си с Меган Маркъл

Телевизионната водеща и херцогинята на Съсекс се свързват след опустошителните загуби миналата година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2021

Приятелствата между звездите винаги са били обект на интерес и внимание, но понякога има такива, които звучат изненадващо на фона на цялата картинка.

Криси Тейгън заяви, че с Меган Маркъл са комуникирали няколко пъти помежду си, след като и двете претърпяха спонтанен аборт в рамките на миналата година.

"Да, тя е толкова мила с мен, откакто се свързахме. Писа ми за Джак, но е наистина прекрасна, както и изглежда", коментира Тейгън в ново интервю за предаването "Watch What Happens Live!".

"Тук идва въпросът за това колко нередност има в живота на хората, за да я карат да изглежда толкова зла и луда, докато тя не е", разкрива още Криси, потвърждавайки, че медийният образ на Маркъл със сигурност не съвпада с реалния такъв.

Също като всички нас, и Тейгън е гледала взривоопасното интервю на Хари и Меган с Опра Уинфри. "Гледах го и си казах, че е страхотно, но го направих след дълъг период от време, така че вече бях чула всичко, за което говорят".

Разбира се, Анди Коен попита дали съпругата на Джон Леджънд знае нещо друго, но тя отрече. "Мисля, че беше много честна и отворена. Нейната истина е истината от самото начало."

Маркъл разкри новините за спонтанния аборт, който е преживяла, в емоционално есе за The New York Times, докато Криси направи поредица от постове в социалните мрежи, за да разкаже за опостушителната си загуба.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA