Хилари Дъф оглавява продължението на "Как се запознах с майка ви"

Ситкомът се завръща следващата година, Hulu избра Хилари Дъф за най-важната роля.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2021

Доста хора приемат "Как се запознах с майка ви" за съвременна алтернатива на "Приятели", но е факт, че сериалът продължава да бъде сред най-гледаните в стрийминг платформите.

Сега той получава своето голямо продължение и очарователната Хилари Дъф ще бъде в главната роля. Историята проследява отблизо нейната героиня (Софи), която ще обясни на сина си как се е запознала с баща му. Действието ще се развива през 2021 г. и обещава да разкаже в подробности за Софи и нейната група приятелки, които търсят себе си, какво искат от живота, любовта и безкрайните възможности на света.

Към момента няма абсолютно никакви подробности за останалата част от актьорския състав, както и вероятните възможности за премиерна дата.

Създателите на "Как се запознах с майка ви" Картър Бейс и Крейг Томас ще влязат в ролята на изпълнителните продуценти, а към екипа на сценаристите се присъединяват работилите върху "Това сме ние" и "С любов, Виктор".

"Щастлива съм, че съм имала възможността да изиграя някои наистина страхотни образи и нямам търпение да поема ролята на Софи", споделя Хилари в социалните мрежи часове след обявяването на вълнуващите новини. "Като голям фен на "Как се запознах с майка ви", едновременно съм горда и малко нервна, че Картър и Крейг ми повериха продължението на тяхното бебе. Нямам търпение да работя заедно с всички тези гении. Осъзнавам, че са големи обувки за обуване, но нямам търпение да вляза в тях."

Това всъщност не е първият път, в който се появява идеята сериалът да получи втори шанс. Последният опит бе през 2013 г. и включваше Грета Гъруиг и Мег Райън, а имайки предвид, че краят на "40 е новото 20" е съвсем близо, с нетърпение ще гледаме Дъф отново на малките екрани.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA