Брад Пит за Мария Бакалова: "Тя ще бъде голяма звезда"

Вечният холивудски секссимвол поздрави нашето момиче от сцената на Оскарите. И ако това, само по себе си, не е награда...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 април 2021

Стискахме палци Мария Бакалова да прибере вкъщи наградата за Най-добра поддържаща женска роля от тазгодишните Оскари, но за съжаление статуетката отиде в ръцете на корейската сензация Юн Йо-Джонг, която впечатли Академията с представянето си в драмата "Минари”.

Въпреки че нашето момиче не бе сред категоричните победители на вечерта, тя все пак е голямата звезда. 

Бакалова се появи на червения килим на наградите със спираща дъха бяла рокля на Louis Vuitton, а ако това не е достатъчно, може би е редно да споменем факта, че Брад Пит я поздрави лично от сцената на най-важното холивудско събитие. 

Излизайки на сцената, за да обяви големия победител в категорията на Мария, вечният холивудски секссимвол каза: "Това момиче напомня за Мерилин Монро. Някой ден тя ще бъде голяма звезда. Добре дошла, Мария!" 

Точно това превръща Бакалова в новата IT звезда на Холивуд. Тя не само получи възможност да седи в една зала с големите имена в индустрията, но и да чуе името си от устата на актьора, по който жените въздишат от десетки години насам. И ако всичко това не е повод да поздравим Мария, не знаем кое е. Браво, момиче!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA