Брад Пит на 57, Брад Пит завинаги

Можем ли да обявим 18 декември за международен празник? Питаме за приятел...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 декември 2020

"Децата държат огледало срещу теб, не можеш да се извиняваш за всичко", споделя Брад

Ами, днес Брад Пит става на 57. Да, точно така, на 57. И докато жените постоянно отбелязват, че и той е като виното - все по-хубаво с годините, аз просто се надявам на 57 да изглеждам така. Разбира се, малко вероятно, но нищо не пречи да помечтаем, нали?

За Брад Пит може да се говори и се е говорило много. За жените около него - също. Така де, когато са много и все красиви, няма как да е по друг начин. Същото важи с пълна сила и за филмите, бизнес проектите му и всички други не чак толкова звездни моменти от житейския му път.

Светът може и да е поставен на пауза, но тази година Брад не натисна спирачка. Докато ние бяхме вкъщи, той получи номинация за "Еми", пусна на пазара специално розе, участва във виртуално благотворително събитие, заедно с Дженифър Анистън, започна да излиза с модел, след това скъса със същия този модел и дори намери време за доброволен труд, който успя да запази в тайна от широката общественост за известно време.

"Толкова сме сложни - мистериозни за самите нас и трудни един за друг, а в един момент просто осъзнаваме, че сме еднакви"

И докато името на Пит се свързва главно с Анджелина Джоли и Дженифър Анистън, за него най-важното продълава да бъде семейството. "Децата държат огледало срещу теб. Не можеш да се извиняваш за всичко", споделя той неотдавна. "Ролята ми на баща промени начина, по който гледам на живота. Често си мисля за това как възпитавам децата си, за образованието, което им давам и начинът, по който те се развиват. Искам да им помогна да пораснат и да бъдат независими и наясно със себе си."

Не че имахте нужда от още поводи да се чувствате искрено влюбени в него, но имайте предвид, че той е "просто мъж, който се опитва да бъде искрен и честен, доколкото е възможно. Единствените отговорности, които имам, са към семейството ми, хората, които обичам и тези, с които работя." Негови думи. Нас, ако питате, каквото и да кажем, ще бъде или клиширано, или излишно, затова му пожелаваме честит рожден ден с няколко специални момента в галерията по-горе!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA