Брад Пит пуска на пазара много, много специално розе

Мъжката половина от Бранджелина прекарва пет години в подготовката на съвършеното розе, което ще бъде на пазара през октомври.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 септември 2020

Френското шато Miraval, собственост на Брад Пит и Анджелина Джоли, произвежда награждавани розета още от 2012 г., но сега е готово за още вълнуващи завоевания в сферата на сомелиерството, защото представя ново розово шампанско - Fleur de Miraval, което бе обявено още в началото на годината.

"За мен шампанското внушава усещане за празник, качество, престиж и лукс. Но розовото шампанско все още е относително неизвестно. Вдъхновено от успеха ни с Miraval в Прованс, исках да се опитаме да създадем нова марка розе", споделя самият Брад Пит за новия продукт, който ще се появи на пазара на 15 октомври.

47

Създадено по уникалния метод saignée, Fleur de Miraval е резултат от петгодишен проект, дълго пазен в тайна. "Резултатът е впечатляващ и съм много горд от него", разказва актьорът, който прекарва много време в Южна Франция, за да финализира подробностите около първото издание на шампанското, което ще съдържа около 20 000 бутилки. 

Розето пристига с драматична опаковка в розово и черно, за да бъде предотвратена евентуална повреда от слънчева светлина, а етикетът е изключително прост и достатъчно елегантен. Почитателите на реколтата и първокласното розе ще открият, че 75-процентовото шардоне на Fleur притежава фин розов цвят на венчелистче, нотки на пресни малини и касис, както и лека соленост.

74

Този път актьорът, който наскоро бе забелязан в компанията на модела Никол Потуралски, очевидно няма да последва примера на редица свои други колеги, които пуснаха на пазара достъпно вино, тъй като се очаква цената на бутилка Fleur de Miraval да достигне около 390 долара на бутилка. "Miraval не е вино на "знаменитост" за мен", споделя той. "Преди всичко, това е прекрасно, изключително вино, в което се влюбих и в което продължавам да инвестирам, за да го превърна в едно от най-добрите. Това не е просто отминаваща тенденция. "

Бранджелина се сдобива с френското имение още през 2008 г., но финализира покупката едва четири години по-късно. След раздялата им през 2016 г. източници, близки до семейството, твърдят, че двамата планират да го продадат, но наскоро стана ясно, че то е било важна част от финализирането на развода им. Очевидно Брад няма намерението да спре да го развива. А ако на някого му се намери бутилка от розето, молим да ни пише, обещаваме да я споделим.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA