Най-секси доброволецът в Ел Ей? Определено е Брад Пит!

Ако има някой, който може да направи доброволческата работа секси, това със сигурност е Брад Пит.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 ноември 2020

Светът може и да е в пауза, но Брад Пит просто не спира. Само в последните няколко месеца звездата от "Имало едно време в Холивуд" получи номинация за "Еми", пусна на пазара специално розе, участва във виртуално благотворително събитие, заедно с Дженифър Анистън, започна да излиза с модел, след това скъса със същия този модел, а сега се отдава на доброволен труд.

Преди няколко дни Брад бе забелязан да раздава кутии с хранителни стоки на семейства в нужда в Лос Анджелис. Според източници, близки до него, той е карал и разтоварвал камион, пълен с храна, при това в рамките "на часове".

"Брад наистина изглеждаше като герой, не спря цял ден. Трябваше да го видите как управлява този голям камион в централните части на Ел Ей. Беше напълно отдаден, виждаше се, че не е дошъл просто да се появи и да покаже лицето си. Беше с ръкавици и участваше активно, може би повече от всеки друг там", коментират негови партньори в начинанието, отбелязвайки, че в повече от четиричасовата работа, Пит е спрял за точно три минути - време, достатъчно да изпуши едан цигара. "Изглеждаше, че това е истинският Брад Пит, който всъщност никога не виждаме."

Напълно естествено, постъпката му не остана незабелязана от любопитни папараци, макар да е запазил пълна анонимност, тъй като все пак е бил с маска между тълпите. Определено бихме се съгласили, че единици знаменитости могат да направят нещо подобно, а както можете да се досетите, жените в Twitter просто не можаха да сдържат ентусиазма си. Разбираемо, предполагаме.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA