Уилям и Кейт празнуват 10 години от сватбата си

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж отбелязаха годишнината си с поредица нови портрети.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 април 2021

Фотография: Chris Floyd

Минаха точно десет години от момента, в който целият свят бе прикован пред екраните, докато принц Уилям се вричаше във вярност на любимата си Кейт Мидълтън.

Десетилетие по-късно, изглежда, че романсът между двамата е все още жив, а те - все така очарователни.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО КЕЙТ МИДЪЛТЪН НАРУШИ КРАЛСКИЯ ПРОТОКОЛ?

За да отпразнуват големия момент, родителите на Шарлот, Джордж и Луи пуснаха поредица съвсем нови фотографии, направени в двореца Кенсингтън. Те застават пред обектива на фотографа Крис Флойд и освен координирани тоалети, отново ни показват широките си усмивки.

Във фокуса на обектива е и спиращият дъха годежен пръстен, който Кейт показа за първи път през октомври на вече далечната 2010 г. С 12-каратов овален син сапфир и четиринадесет диаманта, 18-каратовото произведение на изкуството има дълбоко значение, тъй като е бил собственост на принцеса Даяна. Часовникът OMEGA Seamaster Quartz, носен от Уилям, също е подарък от покойната му майка и присъства дори на сватбения ден в Уестминстърското абатство.

Към момента херцозите на Кеймбридж вземат участие в селектирани ангажименти от кралския календар, които все пак изискват присъствие в реално време, а дали подготовката им за голямото стъпване на трона ще даде резултат, предстои да стане ясно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA