Защо Кейт Мидълтън наруши кралския протокол?

Разбира се, имаше уважителна причина да го направи, а ние останахме приятно изненадани.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2021

Отлично знаем, че британското кралско семейство спазва строго всички правила от протокола, затова е интересно когато някой от членовете на фамилията решава да ги наруши.

След като вече Меган Маркъл е встрани от цялата суета покрай монархията, ред е на Кейт Мидълтън, която отпразнува началото на Седмицата на психичното здраве при децата със специално Instagram видео, заснето от самата нея.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ИМА И ПРОТОКОЛ ЗА НОСЕНЕ НА ПАРФЮМ

Представителите на двореца имат забрана за селфита, но е добре известно, че историята познава няколко изключения. Херцогинята на Кеймбридж заснема видео с предната камера на телефона си, за да отбележи живота в тези предизвикателни времена и да изпрати призив, че сега, повече от всякога, е важно да се грижим за емоционалното си благополучие.

"Тазгодишната Седмица на психичното здраве при децата е свързана с изразяването на самите нас - с намиране на креативни начини, по които да споделяме нашите мисли, идеи и чувства", разкрива съпругата на принц Уилям. "Независимо дали това става чрез фотография, изкуство, драма, музика или поезия - важно е да намерите онова, което ви кара да се чувствате добре със себе си."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЕЙТ И УИЛЯМ ИЗВЪН ПРОТОКОЛА

"И макар че това е Седмицата на психичното здраве при децата, никога не е имало по-важен момент за разговор относно благосъстоянието на родителите", споделя още тя. "Моля, погрижете се за себе си, защото наистина трябва да сме най-добрите версии на себе си за малчуганите, които отглеждаме."

Самата Мидълтън не крие, че по време на социалната изолация във Великобритания освен майка и бъдеща кралица, тя е била фризьор, учител и аниматор за Джордж, Шарлот и Луи. "Трудно е да подредим приоритетите си, но е необходимо да го направим", коментира тя в друг свой ангажимент наскоро.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA