Аня Тейлър-Джой е била готова да се откаже от Холивуд

Вярвате или не, имало е момент, в който звездата от The Queen's Gambit не е усещала светлината на прожекторите като правилното място.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 април 2021

Преди да спечели "Златен глобус" и да се превърне в новия категоричен фаворит на Холивуд, Аня Тейлър-Джой е била готова да се откаже.

В свое ново интервю звездата от The Queen's Gambit споделя, че просто е искала да намери нещо, с което да "допринесе" за цялата картина и да я накара да се почувства "оценена".

Макар че вече е знаменитост от висок ранг, Тейлър-Джой разкрива, че винаги се е чувствала така, сякаш не се вписва съвсем перфектно. "По същия начин, по който Бет се нуждаеше от шаха, аз имах нужда от актьорството. Трябваше да бъда на място, на което да съм оценена, вместо да се чудя какво не ми е наред и защо не се вписвам", коментира тя пред Elle.

Аня не крие, че е била "наистина разбита и уплашена", особено след като е завършила емоционален проект като "Ема". "Обърнах се към колежка и ѝ казах, че ще се откажа от актьорството. Мислех, че трябва да го направя и да се опитам да се грижа за себе си, но тя ме убеди, че е лоша идея, защото работата е моят кислород. Радвам се, че ми го каза."

След като впечатли всички с превъплъщението си като Бет Хармън в Netflix феномена The Queen's Gambit, горещата IT звезда на Холивуд няма нищо против да се завърне в образа, осигурил ѝ толкова внимание, колкото заслужава наистина. Дали ще се случи, тепърва предстои да разберем, но Аня определено е тук, за да остане.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA