6 (не)очаквани момента от наградите "Златен глобус"

Тина Фей и Ейми Полър отново бяха блестящи, а домашните любимци и разнообразието се оказаха основните моменти във вечерта.

Ние в GRAZIA обичаме Златните глобуси. Първо, защото отличават както киното, така и телевизията, но най-вече защото симбиозата между блясък и непретенциозност почти винаги е изпипана до съвършенство. И докато тази година церемонията се случи по особено различен начин, измежду няколкото прекъснали връзки, появи на импровизирания червен килим и реакциите в Twitter, все пак имаше моменти, които заслужават внимание. Ето няколко от тях!

ВИДЯХМЕ СЕМЕЙСТВАТА

Включвайки се от вкъщи, голяма част от знаменитостите показаха семействата си в пълен състав, дори по принцип да странят от фокуса на обектива. Акцентът на вечерта се оказаха очарователните дъщери на Никол Кидман и Кийт Ърбан, които се появиха, за да подкрепят майка си в надпреварата за най-добра актриса в минисериал или ТВ филм.

ТИНА И ЕЙМИ ЗНАЯТ КАК СЕ ПРАВИ

Откриващият монолог на Тина Фей и Ейми Полър определено ни е фаворит. Бивайки толкова непретенциозни и забавни, колкото и досега, двете коментираха всички проблеми с организацията на събитието, липсата на чернокожи представители в HPFA и дори номинацията на "Emily In Paris", която доста хора квалифицираха като "платена".

ВЕЛИКАТА ДЖЕЙН ФОНДА!

"Историите, те наистина могат да променят хората", споделя носителката на наградата за цялостен принос Сесил Б. Демил. "Често обаче се страхуваме да кажем кои гласове уважаваме и подкрепяме. На кого сме предложили място на масата и кого държим извън стаите, където се вземат решения."

ПРОМЯНАТА НЕ Е ДАЛЕЧ

Трима членове на Асоциацията на холивудската чуждестранна преса се появиха на сцената в началото, за да коментират скандала около факта, че нито един от 87-те им членове не е представител на чернокожите общности. "Трябва да имаме чернокожи журналисти в нашата организация. Трябва да гарантираме, че ще им осигурям място измежду нас. Разнообразното членство е норма, а не изключение." Същото каза и Саша Барън Коен.

МОМЕНТЪТ ЗА РАЗМИСЪЛ И ЛЮБОВ...

"Той би казал нещо красиво, нещо вдъхновяващо, нещо, което би усилило този малък глас вътре във всички нас, който ни казва, че можем да продължим напред и ни призовава да бъдем по-добри", споделя съпругата на актьора Чадуик Боузман, който посмъртно бе удостоен с приза за най-добър актьор в драматичен филм. Трогателно!

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЖИВОТНИТЕ...

Знаем, че повечето звезди имат домашни любимци, но определено не предполагахме, че ще станем свидетели на очарователната среща между котката на Ема Корин и кучето на Сара Полсън. Беше особено забавно и истинско доказателство, че не е никак трудно да бъдеш нормален, дори ако си звезда. Стига да искаш, разбира се.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA