Бил и Мелинда Гейтс слагат край на брака си

Съоснователят на Microsoft и съпругата му прекратяват взаимоотношенията си след 27 години щастлив брак.

След 27 години щастлив брак, Бил и Мелинда Гейтс слагат край на любовта си.

Двамата обявиха големите новини в официалните си Twitter акаунти, споделяйки съвместно изявление по темата. "След дълбоки размисли и много усилия, вложени в нашата връзка, взехме решението да сложим край на брака си."

"През последните 27 години отгледахме три невероятни деца и изградихме една фондация, която работи по целия свят, за да помогне на хората да водят здравословен и продуктивен живот", коментират още те. "Продължаваме да вярваме в тази мисия и ще продължим нашата работа заедно във фондацията, но вече не вярваме, че можем да вървим напред като двойка в този етап от нашия живот."

Семейство Гейтс моли за лично пространство в това особено време за техните взаимоотношения, които в професионален план не се очаква да претърпят промяна. 

57

Това обаче е вторият неочакван развод сред най-богатите хора в света, след като през 2019 г. Джеф Безос и неговата съпруга също сложиха край на любовта си, което предизвика особено вълнение не само в банковите сметки на съвместните им проекти, но и в разбирането, че богатите хора непременно са щастливи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA