Приянка Чопра стартира благотворителна кампания в помощ на Индия

Родната страна на звездата от "Куантико" има нужда от помощ. Тя ще направи всичко възможно, за да я осигури.

След като Индия се оказа изправена пред опустошителна втора вълна на COVID-19, Приянка Чопра взе нещата в свои ръце.

"Седя в Лондон и чувам от приятелите и семейството си в Индия за това как болниците са препълнени, няма стаи в интензивните отделения, линейките са заети, доставките на кислород са малко, крематориумите имат масови поръчки. Индия е моят дом, а Индия кърви", споделя тя в официалния си Instagram акаунт.

Звездата от "Куантико" подчерта, че ако всички не са в безопасност, значи никой не е в безопасност. "Трябва да се грижим едни за други, така че, моля, насочете енергията си към спирането на тази пандемия. Разбирам, че много хора са ядосани и се питат защо се случва всичко това, но ще се заемем с въпроса, след като спрем останалото. Индия се нуждае от вас."

За да подпомогне родната си страна, Чопра установи фонд за дарения, приходите от който ще отидат директно за борбата с вируса на първа линия. "Ние с Ник вече дарихме и ще продължим да го правим. Трябва да победим този вирус, а за да го направим, необходими са усилията на ВСИЧКИ", коментира тя, изразявайки благодарност от сърце към онези последователи, вече дали своя принос към каузата. Браво, Приянка!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA